7 tips voor het reinigen van tapijten en bekleding

Ja! Dat is inderdaad een realiteit, maar het is erg moeilijk om uw huis grondig schoon te maken. Ramen, badkamers, vloeren, garage, patio’s en keuken: elke hoek van de woning heeft een ander soort schoonmaakmiddel en methode nodig. Als u echter over professionals tot uw beschikking heeft, kunt u zowel uw tijd als energie besparen en het schoonmaken van woningstoffering in Sherman Oaks CA zijn die dienstverleners die uw huis brandschoon achterlaten. Of u nu tapijtreiniging of meubelstoffering nodig heeft, hun diensten zijn ongeëvenaard. Deskundigen zoals zij bieden u enkele tips om uw tapijten netjes en opgeruimd te houden.

1. Probeer dagelijks te stofzuigen

Dagelijkse reiniging van de vloer is erg belangrijk, vooral als u vloerbedekking heeft. Stof en vuil dat uw huis vuil maakt, hoopt zich op in de tapijten. Als ze lange tijd onreinigd zijn gebleven, wordt het moeilijk om al het stof van uw tapijten te verwijderen. Dus stofzuig uw tapijt uit voorzorg elke dag. Het is de beste doe-het-zelf-tip om uw tapijten dagelijks te stofzuigen, maar met de juiste snelheid.

2. Gebruik ijs om kauwgom en was te verwijderen

Het is een van de moeilijkste banen ter wereld om uw kind te adviseren en hem ertoe te bewegen ernaar te handelen. Je zou je kind vaak hebben verteld om nooit kauwgom te kauwen en nooit op het tapijt te spugen. Heeft hij er ooit aandacht aan besteed? Als dit niet het geval is, probeer dan een eenvoudige tip die is verteld door experts voor het reinigen van tapijten. Als er op de een of andere manier was of kauwgom aan je tapijt kleeft, gebruik dan wat ijsblokjes om het koud te maken totdat het hard wordt. Als het hard wordt, kan het gemakkelijk worden verwijderd omdat was en kauwgom bij afkoeling samentrekken en het oppervlak achterlaten waar het blijft plakken. Was kan ook worden verwijderd door deze te verwarmen. Je kunt daarvoor een strijkijzer en een droge doek gebruiken, plaats de doek over de was en verwarm de doek vervolgens met ijzer, de was wordt verwijderd met het stuk doek dat je gebruikt.

3. Wassen en drogen in zonlicht na elke zes maanden

Het wordt aangeraden om ons tapijt om de zes maanden schoon te maken, schoonmaken betekent een goede wasbeurt of stoomreiniging. Seizoensveranderingen brengen vervuilende stoffen met zich mee en ze raken verstrikt in uw tapijtvezel. Als u uw tapijt voor langere tijd schoon wilt maken, geef het dan na elke zes maanden een wasbeurt en droog het in de zon zodat alle ziektekiemen en vuil verwijderd kunnen worden. Als in de instructies staat dat u uw tapijt niet mag wassen of drogen in direct zonlicht, dan kunt u tapijtreinigingsdiensten inhuren voor uw hulp.

4. Veelgebruikte onderdelen van vloerbedekking hebben meer aandacht nodig

In elk huis zijn er onderdelen die vaker worden gebruikt dan andere onderdelen. Gebieden zoals woonkamers, als ze zijn voorzien van vloerbedekking, worden ze door iedereen gelijkelijk gebruikt en moet u extra aandacht besteden aan deze delen. Gebruik regelmatig een stofzuiger voor deze onderdelen en laat uw kinderen er nooit eten. Ontwikkel hun gewoonte om alleen aan tafel te eten. U moet elke plek die in dit gebied verschijnt, uit de eerste hand behandelen, omdat het na verloop van tijd moeilijk wordt om deze onderdelen schoon te maken.

5. Pas nooit een vochtig tapijt aan

Het komt voor dat mensen natte reinigingsmethoden gebruiken, maar regenachtig weer zorgt ervoor dat het tapijt niet goed droogt. Het is erg belangrijk om uw tapijt te drogen voordat u het aanpast. Een nat tapijt zorgt voor de groei van algen en schimmels die niet alleen gevaarlijk zijn voor de levensduur van het tapijt, maar ook voor uw gezondheid. Om de ergste omstandigheden te vermijden door uw tapijt goed te drogen. Zorg voor voldoende ventilatie om al het vocht van uw tapijt te verwijderen en gebruik altijd de methode van nat reinigen bij droog weer.

6. Probeer groene zeep te gebruiken

Het is belangrijk om de groene reinigingsmethoden te gebruiken, zodat u de sfeer in uw huis en de hele omgeving niet beschadigt. Professionals in Sherman Oaks bieden veel groene reinigingsmechanismen die absoluut milieuvriendelijk zijn. Als u echter de voorkeur geeft aan doe-het-zelf, bezoek dan de markt om de producten te kopen die u vergelijkbare resultaten kunnen opleveren. Stomerij kan stof in uw huis veroorzaken en een problematische toestand voor mensen die allergisch zijn voor stof.

7. Koop zelf een Apt-stofzuiger

Als u de voorkeur geeft aan vloerbedekking, moet u de juiste stofzuiger aanschaffen. U moet de juiste manier kennen om uw stofzuiger te gebruiken. Het komt voor dat u zware meubels niet kunt optillen om schoon te maken en gebruik dan de verschillende mondstukbevestiging om deze moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Evenzo zijn er verschillende andere functies die een vacuüm kan uitvoeren. U moet zich bewust zijn van alles wat u met uw stofzuiger kunt doen, lees de catalogus twee keer voor een effectief gebruik van uw stofzuiger.