Bankstel impregneren

Bankstel Impregneren/waterafstotend behandeling. Het impregneren van uw pas gereinigde meubel, bankstel, bureaustoelen is zeer aan te raden. Meubels reinigen aan huis kan uw gereinigde bankstel of dergelijke meubelstuk op locatie, direct na de reiniging voorzien van een effectieve waterafstotende behandeling. Deze behandeling voorziet uw meubel, bankstel, bureaustoelen van een speciale coating dat uw meubel brandwerend en vuil afstotend maakt. Hierdoor heeft u veel langer plezier van u meubels.

Waarom bankstel impregneren?

Impregneren is zeer effectief omdat deze behandeling ervoor zorgt dat vuil en verschillende substanties zoals vocht en dergelijke niet direct in de stof van het meubel trekken. Het zorgt er juist voor dat het vuil e.d. op de stof blijven liggen of tussen de vezels. Hierdoor gaat het niet in de stof zitten en fixeert het zich niet in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een absorberende doek. Zo hoeft u niet ieder jaar uw meubel te laten reinigen.Uiteraard is het wel verstandig om uw meubel om de 2 á 3 jaar te laten reinigen door een specialist. Zo blijft de stof mooi en is het resultaat altijd optimaal.

Voordat we impregneren!

Voordat we uw bankstel of stoelen kunnen impregneren moet deze eerst grondig gereinigd worden, nadat wij uw bankstel grondig gereinigd hebben moeten we deze eerst drogen. Wij kunnen geen bankstel impregneren als deze nog vochtig is. Daarom bieden wij altijd verschillende pakketten aan om uw bankstel te reinigen. Wij bieden namelijk ook reiniging aan met optie tot drogen, dit gebeurt met een apparaat dat koude lucht blaast op het object dat we gereinigd hebben. Deze apparaat zorgt ervoor dat co2 wat vrij komt na het reinigen dat deze weggeblazen wordt, dit zorgt ervoor dat de bankstel al na een uur droog is en dus ook geïmpregneerd kan worden. Na het reinigen en drogen kunnen wij uw bankstel impregneren.

Projecten

Wij impregneren de zitmeubelen bij u aan huis, maar impregneren ook de bekleding van uw auto-, caravan- of bootmeubilair. Tevens zijn wij ook in te schakelen voor bedrijfsprojecten.