Bankstel reinigen

Meubels reinigen aan huis is een bedrijf voor professioneel reinigen van alle gestoffeerde meubels als bank, bankstel, stoel en fauteuil. Als meubelreiniger leveren we specialistische reiniging van gestoffeerde meubels voor zowel particulieren als bedrijven en werken we door heel Nederland. wilt u zelf uw bankstel reinigen? lees dan eerst onze blog.

Bankstel reinigen en gestoffeerde meubels reinigen

De reiniging van gestoffeerde meubels en banken verloopt in een aantal stappen. Meubels reinigen aan huis voert in de meeste gevallen eerst een testreiniging uit. Zo is meteen duidelijk hoe verontreinigd je meubel is. Daarna volgt met een speciale machine de diepreiniging. Deze machine klopt en zuigt. Huisstofmijten en de uitwerpsel daarvan worden zo los getrild. Hierbij maken we gebruik van natuurlijke en biologisch afbreekbare producten. Er worden dus geen chemicaliën gebruikt. laat nu uw Bankstel reinigen.

Vlekken uit  uw bankstel verwijderen

Soms zijn na de eerste stappen nog vlekken aanwezig op uw bankstel. Meubels reinigen aan huis pakt dit ook aan. Hardnekkige vlekken zoals koffie, rode wijn en inkt worden op professionele wijze verwijderd. Iedere vlek heeft echter een andere aanpak nodig. Daarom zal samen met de klant worden gekeken of deze vlekken aansluitend op de reiniging kunnen worden aangepakt.

Na een professionele bankstel reiniging van Meubels reinigen aan huis zijn je meubelen weer hygiënisch schoon. Bovendien ruiken ze lekker fris. Je kunt uw bankstel regelmatig laten reinigen. Zo blijven meubels langer schoon én wordt de levensduur zelfs verlengd. Wacht niet langer en laat nu uw bankstel reinigen!

Geniet Langer Van Uw Schone Bank Met Een Vuilafstotende Beschermlaag.

Wij brengen na de reiniging een vuilafstotende beschermlaag aan op uw meubel. Hierdoor zijn vlekken in de toekomst gemakkelijker te verwijderen en blijft de bank langer mooi. Zo geniet u nog langer van uw schone bank.

voor en na

Werkwijze Bankstel reinigen

Uw bankstel wordt aan huis gereinigd, hierdoor hoeft u deze nooit lang te missen.

 1. Voorinspectie/proefreiniging – Wij inspecteren uw bankstel en de juiste reinigingsmethode en producten worden bepaald. We voeren direct een proefreiniging uit zodat u het resultaat kunt zien. Pas als het aan uw verwachtingen voldoet, gaan we over tot de daadwerkelijke reiniging. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen dan pakken we weer in en betaalt u niets.
 2. Borstelzuigen – Voorreinigen van de bank. Indien nodig wordt alle losse vervuiling eerst door ons verwijderd middels een roterende borstelzuiger.
 3. Voorbehandeling – Uw bankstel wordt ingeneveld met een reinigingsmiddel om diepzittend vuil los te weken.
 4. Sproei-Extractie Reiniging – Uw meubel wordt diep gereinigd. Vuil en vlekken die diep in de pool zitten worden verwijderd.
 5. Nabehandeling – Eventuele vlekken die nog niet zijn verwijderd worden apart nabehandeld. We doen onze uiterste best om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, maar het kan zijn dat sommige vlekken permanent zijn.
 6. Impregneren Beschermlaag– Na de reiniging brengen we een vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. Hierdoor zijn vlekken gemakkelijker te verwijderen en blijft de bank langer mooi.
 7. Na inspectie – Samen bekijken we het behaalde resultaat en kunt u aandachtspunten aangeven.

Wij overwegen bij elk meubelstuk de reinigingsmethode, omdat de vele verschillende eigenschappen invloed kunnen hebben op de meest effectieve methode. Eigenschappen als kleurvastheid, materiaal en leeftijd worden hierbij in overweging genomen.

5 Redenen om voor Meubels reinigen aan huis te kiezen:

 1. U krijgt bij ons altijd snel antwoord. Wij hebben meestal binnen 1 week tijd om u te helpen.
 2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptrucjes of verborgen kosten.
 3. Wij proberen de telefoon direct te beantwoorden en anders bellen we binnen 15 minuten terug.
 4. We sturen een professional met ervaring.
 5. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie op al onze diensten. Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het opnieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn, dan kunt u een deel of hele betaalde bedrag terugkrijgen. Dat vinden wij bij Meubels reinigen aan huis wel zo eerlijk.

Offerte aanvragen

Ik wil

Stuur bijlage