Bankstel schoonmaken

Bankstel schoonmaken

Waarom bankstel schoonmaken? Nou uw prachtige bankstel wordt ontsierd door een opvallende vlek. Uw bureaustoelen zijn nog niet aan vervanging toe, maar de bekleding is smoezelig, terwijl een vernieuwing van meubilair of de  stoffering behoorlijk prijzig is. In deze en andere gevallen biedt meubel reinigen aan huis dé oplossing. Meubel reiniging maakt vervanging namelijk vaak overbodig. Door regelmatig schoonmaken gaan ze jaren langer mee.

Veilig gestoffeerde meubels schoonmaken

Alleen meubels reinigen aan huis reinigt uw gestoffeerde meubels intensief met behulp van koolzuur. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. meubel reinigen aan huis is een uiterst veilige methode om uw bank, kantoorstoelen en andere meubels weer als nieuw te laten stralen.

Meubels reinigen aan huis maakt uw meubels weer schoon en fris. Bovendien drogen ze relatief snel. Zo wordt voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. Zo verbeteren wij uw binnenmilieu. Laat daarom nu u bankstel schoonmaken.

bankstel weer nieuw maken
bureaustoelen weer als nieuw

Ook voor leder reiniging

Lederen meubelen vergen een totaal andere aanpak, maar ook hier kan uw meubel reinigen aan huis ondernemer u van dienst zijn. De diverse soorten ( aniline, semi-aniline, gepigmenteerd leder, nubuck)  hebben allemaal een eigen aanpak nodig. Bij leder is niet alleen de reiniging van belang, maar ook de voeding die het leder nodig heeft om mooi en soepel te blijven. De Meubelsreinigenaanhuis ondernemer kan u ook bij leder voorzien van informatie over hoe u het zelf bij kunt houden.

Voordelen van meubelreiniging.

  • toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
  • uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
  • weinig vloeistofgebruik
  • kostenbesparend
  • er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
  • meubelstof blijft langer schoon
  • nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
  • uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden.

Ik hoop dat het nu duidelijk is waarom meubels reinigen daadwerkelijk een toegevoegde waarder is voor u. Het bespaard u een kost vermogende bedrag en uw meubels zijn weer als nieuw!

Maak nu een afspraak!

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required