Alcantara reinigen

shamporellen

Shamporellen

Bank laten reinigen

Bankstel laten reinigen

Of u nu kinderen of huisdieren heeft, bankstel laten reinigen is geen luxe maar juist ideaal als u lang gebruik wilt maken van uw bankstel. Door regelmatig..

Bank reiniger

Bank reiniger

Wilt u ook uw bank laten reinigen door een bank reiniger?
Bekleding kan vuil, allergenen en vuil vasthouden dat de vezels verslijt..

Bedwantsen voorkomen

Bedwantsen voorkomen

Houd uw bed schoon: bedwantsen voorkomen. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Dat geldt al helemaal voor bedwantsen. De beesten laten vervelende bultjes achter bij de persoon die in het bed slaapt, die op hun beurt weer voor irritante jeuk zorgen.

bankstel impregneren

Bankstel impregneren

Bankstel Impregneren/waterafstotend behandeling. Het impregneren van uw pas gereinigde meubel, bankstel, bureaustoelen is zeer aan te raden. Meubels reinigen aan huis kan uw gereinigde bankstel of dergelijke meubelstuk op locatie

stoel reinigen

stoelen schoonmaken

Wanneer wij gebruikte stoelen schoonmaken zitten er altijd een aantal exemplaren bij die meer die meer aandacht vragen. Je weet nooit wie erop heeft gezeten en hoe diegene erop gezeten heeft. Het is dus belangrijk dat de stoel eerst goed technisch wordt nagekeken. Slechte of kapotte stoelen kunnen wij voor u laten maken, we werken nauw met een meubelmaker.

Bankstel stomen

Bank reinigen met stoom

Met een stoomreiniger kunt u door hete stoom uw bank reinigen. Maar door de warmte kunnen de vezels van uw stoffen bank ook open gaan staan. Vooral als het natuurlijke materialen zijn, waardoor het makkelijker wordt voor uw bekleding om kleur op te nemen. Het risico van een bank reiniging met een stoomreiniger is dan ook dat u vlekken fixeert in de stof. Een professionele meubelreiniger zal dan ook niet zo snel met stoom aan de gang gaan.

bank schoonmaken

Bank schoonmaken

Waarom uw bank schoonmaken? Nou uw prachtige bankstel wordt ontsierd door een opvallende vlek. Uw bureaustoelen zijn nog niet aan vervanging toe, maar de bekleding is smoezelig, terwijl een vernieuwing van meubilair of de stoffering behoorlijk prijzig is. In deze en andere gevallen biedt meubel reinigen aan huis dé oplossing. Meubel reiniging maakt vervanging namelijk vaak overbodig. Door regelmatig uw bank schoonmaken gaan ze jaren langer mee.