Bureaustoelen reinigen

Kantoorstoelen of uw bureaustoelen reinigen! De bureaustoelen zijn de meest vervuilde objecten in een kantoor. De vloer, kasten bureaus en toiletten krijgen dagelijks de nodige schoonmaak aandacht.Maar de stoelen op kantoor worden vaak vergeten. En toch zijn het perfecte schuilplaatsen voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig: schilfers, kruimels, haren, enzovoort. We spenderen heel wat uren per dag op de stoel in nauw contact met de stoel stoffering. Dag in dag uit en jaar in en jaar uit zonder dat deze ooit goed gereinigd worden.

Doordat kantoren tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn en ramen niet meer open kunnen is een ideale broedplaats voor bijvoorbeeld huisstofmijt, maar ook bacteriën en virussen zijn er aanwezig. Het gevolg hiervan is dat we een toename zien in het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid en andere allergieën. Laat uw bureaustoel reinigen.

Daarom heeft bijna ieder bedrijf of zaak wel bureaustoelen die nog niet aan vervanging toe zijn maar best wel een reiningsbeurt kunnen gebruiken. Omdat bureaustoelen nu eenmaal niet gewassen kunnen worden doen wij het anders. Meubels reinigen aan huis reinigt uw bureaustoelen op kantoor voor een budgetvriendelijke prijs. Laat daarom uw bureaustoelen reinigen door ons.