Bureaustoelen reinigen

Kantoorstoelen en bureaustoelen zijn de meest vervuilde objecten in een kantoor. De vloer, kasten bureaus en toiletten krijgen dagelijks de nodige schoonmaak aandacht.Maar de stoelen op kantoor worden vaak vergeten. En toch zijn het perfecte schuilplaatsen voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig: schilfers, kruimels, haren, enzovoort. We spenderen heel wat uren per dag op de stoel in nauw contact met de stoel stoffering. Dag in dag uit en jaar in en jaar uit zonder dat deze ooit goed gereinigd worden.

Doordat kantoren tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn en ramen niet meer open kunnen is een ideale broedplaats voor bijvoorbeeld de huisstofmijt ontstaan. Maar ook bacteriën en virussen zijn er aanwezig. Het gevolg hiervan is dat we een toename zien in het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid en andere allergieën.

Daarom heeft bijna ieder bedrijf of zaak wel bureaustoelen die nog niet aan vervanging toe zijn maar best wel een reinigingsbeurt kunnen gebruiken. Omdat bureaustoelen nu eenmaal niet gewassen kunnen worden doen wij het anders. Meubel reinigen aan huis reinigt uw bureaustoelen op kantoor voor een budgetvriendelijke prijs. Laat uw bureaustoelen reinigen.

Naast het feit dat schone bureaustoelen een goede uitstraling hebben naar personeel en klanten zal er door een goede regelmatige reiniging de stoffering minder snel slijten en hoeft er dus minder snel in nieuwe stoelen geïnvesteerd te worden. Bespaar geld en laat nu uw bureaustoelen reinigen door ons.

Vraag ons naar de mogelijkheden om uw bureaustoelen te reinigen.
Bel 06 - 2444 2434 of stuur ons een mail via info@meubelsreinigenaanhuis.nl

kantoorstoelen schoonmaken
Bureau stoel schoonmaken

Reinigen van bureaustoelen

Voor vervuilde bureaustoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, huisstofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans. Geniet van een schone werkomgeving en laat uw bureaustoelen reinigen!

Wat kost het reinigen van een bureaustoel?

Bureaustoelen reinigen kost bij ons v.a. €12,50 per stoel.  We maken graag een projectprijs voor u. Het totaal aantal en soort stoel bepalen voor het grootste deel de projectprijs, vraag een offerte aan en profiteer van een schone fris werkomgeving.

We kunnen uw stoelen ook bij wijze van abonnement reinigen. Voor een prijs vanaf €4,99 per stoel heeft u altijd schone stoelen.
Vraag ons naar de mogelijkheden. We komen het graag met u bespreken.

Tot slot

Iedereen heeft recht op een schone stoel. Laat daarom nu uw bureaustoelen reinigen. Of u nu allergisch bent of niet. Het is voor iedereen plezierig om op een hygiënisch schone stoel te zitten. Zowel op kantoor als in het bedrijfsrestaurant. Maar ook in de vergaderzaal en het conferentiecentrum. En in de wachtkamer en zorginstelling.

Dit is de reden dat steeds meer bedrijven hun stoelen periodiek laten reinigen door Meubels reinigen aan huis.
Bel of mail ons altijd voor een vrijblijvende offerte of gesprek bij u op kantoor.

Een goede manier om kennis te maken met Meubels reinigen aan huis..