Eetkamerstoelen reinigen

In veel huizen staan mooie eetkamerstoelen. Meestal van stoffen als katoen of leer. Stoffen die door gebruik vuil worden. Er wordt met vuile en vette handen begonnen en er wordt gemorst. Met vuile plekken als gevolg. De mooie stoelen verliezen hun glans en zijn na verloop van tijd niet meer toonbaar. Nieuwe kopen is een optie maar u kunt ook denken aan eetkamerstoelen reinigen. Ze zullen er echt van opknappen. En door een goede schoonmaak reiniging zal de stoffering ook minder snelle slijten en behoeft er minder minder snel in nieuwe stoelen geïnvesteerd te worden.

eetkamerstoelen reinigen

eetkamerstoelen reinigen

kantoorstoelen cleanen

Eetkamerstoelen schoonmaken

Voor vervuilde gestoffeerde eetkamerstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het stof aanwezig vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water te worden gebruikt. Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans. Laat nu uw eetkamerstoelen schoonmaken door Meubels reinigen aan huis.

Impregneren van eetkamerstoelen

Nadat wij uw eetkamerstoelen hebben gereinigd kunnen wij deze ook voor u drogen en impregneren! Dit zorgt ervoor dat de stoelen minder snel vuil toch zich nemen en zorgt ervoor dat vloeibare producten niet snel zullen intrekken! Tevens is dit ook brandwerend. De kosten voor het drogen en impregneren kost tussen de 5 a 15 euro per stoel.

Wat kost eetkamerstoelen reinigen?

Retkamerstoelen reinigen met uitsluitend gestoffeerde zitting en / of tapijt kost € 12,50 per stoel.

Voorbeeld: eetkamerstoelen reinigen 4 stuks kost € 50, -
LET OP: het minimale bestelbedrag is € 100, -

eetkamerstoelen schoonmaken en impregneren kost € 30,00 per stoel
Voorbeeld: Eetkamerstoelen reinigen en impregneren van 4 eetkamerstoelen kost: € 120, -

Alle prijzen zijn all-in.
Dus incl. voorrijden, materiaal, uren en BTW

Wij reinigen niet alleen eetkamerstoelen, maar kunnen ook uw bankstel of matras reinigen!