Matras schoonmaken door Meubels Reinigen Aan Huis

Meubels reinigen aan huis is gespecialiseerd in het reinigen van diverse soorten meubels. Daarnaast bieden wij ook matras reinigen aan. Je brengt gemiddeld zo’n 6 tot 8 uur per nacht door in bed. Hierbij verlies je zweet, huidschilfers en andere lichaamseigen stoffen. Dat komt allemaal in je matras terecht. Vaak wordt wel het beddengoed verschoond, maar niet de matras zelf. Terwijl dit ontzettend belangrijk is.

Beter voor de gezondheid

Matras reinigen is lekker schoon en fris. Daarnaast is het ook goed voor je gezondheid. Zeker voor mensen die last hebben van klachten. Vaak worden die veroorzaakt door astma of een huisstofmijt allergie. Dankzij een dieptereiniging van uw matras worden de aanwezige bacteriën, stoffen en huisstofmijt gedood en verwijderd.

deel gereinigd

Matrasreining

Het reinigen van matrassen, verloopt in principe op dezelfde manier als meubels. Allereerst wordt gestart met een testreiniging. Daarna volgt de diepreiniging. Hierbij komen geen chemicaliën te pas, omdat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en biologische afbreekbare producten. Moeilijke en hardnekkige vlekken worden nadien verwijderd. Omdat iedere vlek een andere aanpak nodig heeft, wordt telkens met de klant gekeken hoe deze worden aangepakt. Laat nu uw matras reinigen.

Speciale spray

Meubelsreinigenaanhuis sprayt als laatste de matras in met een speciale matrasspray. Deze matrasspray is ook bij ons te koop, zodat je telkens na het afhalen van het beddengoed je matras kunt inspuiten. Na afloop van de reiniging kun je weer heerlijk slapen op een schoon en fris matras.

Laat nu uw matras reinigen en geniet van een fris en schoon matras!

Offerte aanvragen

Ik wil

Stuur bijlage