Matras reinigen

Meubels reinigen aan huis is gespecialiseerd in het reinigen van diverse soorten meubels. Wie bieden in dit geval ook matras reinigen aan. Je brengt gemiddeld zo’n 6 tot 8 uur per nacht door in bed. Hierbij verlies je zweet, huidschilfers en andere lichaamseigen stoffen. Dat komt allemaal in je matras terecht. Vaak wordt wel het beddengoed verschoond, maar niet de matras zelf. Terwijl dit ontzettend belangrijk is. Naast het verliezen van Zweet etc, komt het ook wel is voor dat je kind in bed heeft geplast, dit is ook een optie om schoon te maken. Vaak ga je zelf aan de slag met een sopje, alleen hiermee zorgt je dat het er meer intrekt dan juist eruit gehaald wordt. Wij werken met een sproei zuig extractie, hiermee verwijder je ook vocht wat diep in het matras zit.

Matras schoonmaken

Matras schoonmaken is naast lekker schoon en fris ook belangrijk voor uw eigen hygiëne. Daarnaast is het ook goed voor je gezondheid. Zeker voor mensen die last hebben van klachten tijdens het slapen. Vaak worden die veroorzaakt door astma of een huisstofmijt allergie. Dankzij een dieptereiniging van uw matras worden de aanwezige bacteriën, stoffen en huisstofmijt gedood en verwijderd. Wij raden ook aan om elke maand de matras om te draaien.

matras reinigen

Baby matras reinigen

Het reinigen van baby matrassen, verloopt hetzelfde als een proces voor bankstel reinigen. Allereerst wordt gestart met een testreiniging. Daarna volgt de diepreiniging. Hierbij komen geen chemicaliën te pas, omdat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en biologische afbreekbare producten. Moeilijke en hardnekkige vlekken worden nadien verwijderd. Omdat iedere vlek een andere aanpak nodig heeft, wordt telkens met de klant gekeken hoe deze worden aangepakt. Het komt vaak voor dat uw baby plast in bed (helaas door de luier heen) in dit geval probeer je het zelf te reinigen, alleen met de tijd komt er een onaangename geur vrij! Wij kunnen deze weer voor u neutraliseren en dit zonder chemicaliën. Laat nu uw baby matras reinigen.

 

Speciale spray

Meubelsreinigenaanhuis sprayt als laatste de matras in met een speciale matrasspray. Deze matrasspray is ook bij ons te koop, zodat je telkens na het afhalen van het beddengoed je matras kunt inspuiten. Na afloop van de reiniging kun je weer heerlijk slapen op een schoon en fris matras.

Laat nu uw (baby) matras reinigen en geniet van een fris en schoon matras!