Bankstel reinigen

Als meubel reiniger leveren we specialistische reiniging van gestoffeerde meubels voor zowel particulieren als bedrijven en werken we door heel Nederland.

Eetkamerstoelen reinigen

Vlekken en vuil op zitmeubels aan uw eetkamertafel, zoals eetkamerstoelen, eetkamerfauteuils, eetkamerzetels en eetkamerbanken, worden vaak veroorzaakt door geknoeide etenswaren en drinken.

Traptreden reinigen

Tijdens een trapreiniging zullen we al het vastzittende vuil verwijderen en vlekken behandelen. Door de juiste middelen zijn de meeste vlekken na de reiniging verdwenen.

Matras reinigen

Je brengt gemiddeld zo’n 6 tot 8 uur per nacht door in bed. Hierbij verlies je zweet, huidschilfers en andere lichaamseigen stoffen. Dat komt allemaal in je matras terecht.
Lederen bankstel reinigen

Wij kunnen uw lederen meubels reinigen en met lederwas beschermen zodat deze weer schoon en fris worden en langer meegaan. Wij gebruiken uitsluitend 1e klas leer reinigingsproducten.

Bureaustoelen reinigen

Kantoorstoelen en bureaustoelen zijn de meest vervuilde objecten in een kantoor. De vloer, kasten bureaus en toiletten krijgen dagelijks de nodige schoonmaak aandacht. Maar de stoelen op kantoor worden vaak vergeten.