Stoel reinigen of stoelen schoonmaken

Wanneer wij gebruikte stoel reinigen of stoelen schoonmaken zitten er altijd een aantal exemplaren bij die meer die meer aandacht vragen. Je weet nooit wie erop heeft gezeten en hoe diegene erop gezeten heeft. Het is dus belangrijk dat de stoel eerst goed technisch wordt nagekeken. Slechte of kapotte stoelen kunnen wij voor u laten maken, we werken nauw met een meubelmaker. Laat uw stoel reinigen door meubels reinigen aan huis.

De gemiddelde levensduur van een stoel ligt tussen de 5 en 10 jaar. De kans is groot dat in deze tijdsperiode de stoffering slijt of vies wordt. Wanneer de stoffering versleten is proberen wij deze altijd te laten herstellen door de meubelmaker, mocht deze niet verslenen zijn beginnen wij met de stoelen reinigen. De stoffering van een gebruikte stoel is eigenlijk altijd ‘’vies’’, want ‘’vies‘’ hoef je niet perse te zien laat daarom tijdig uw stoel reinigen.

Vies als in een vlek op de stoffering valt goed te zien, maar in het leven van een (bureau)stoel gaan er ook andere dingen diep binnenin de stoffering zitten. Denk aan zand, stof en andere dingen die iemand bij zich kan dragen. Gelukkig is er een oplossing om ook dit vuil uit de stoffering te krijgen,  Laat daarom op tijd uw stoelen schoonmaken.