Trap reinigen

Om ons huis een warme gezellige uitstraling te geven wordt bij de inrichting van het interieur vaak gebruikgemaakt van stoffen elementen. U kunt hierbij denken aan een karpet of vloerkleed op een plavuizen of houten vloer in de woonkamer, maar ook vaste vloerbedekking in bijvoorbeeld de slaapkamer komt naast laminaat vaak voor.

Tevens kiezen steeds meer mensen bij binnenkomst van hun huis voor een eyecatcher : een prachtig beklede of gestoffeerde trap naar de bovenverdieping. Dit zorgt meteen voor een efficiënte geluidsdemping.

Voor het schoonmaken van deze gestoffeerde elementen in het interieur gebruikt men veelal, sommigen dagelijks maar in ieder geval wekelijks, de stofzuiger. Een eventuele vlek wordt vaak te lijf gegaan met een vochtige witte doek met lauwwarm water. Als er geen (water-) kringen achterblijven is dit ook geruime tijd afdoende. Bij gebruik van zeep houdende producten bestaat het risico dat er na het schoonmaken zeepresten achterblijven. Dat is funest, want zeep trekt juist veel sneller vuil aan. Maar na verloop van tijd laat de stoffenbekleding gebruikssporen na, waardoor het zijn mooie frisse uitstraling verliest. Naast het stofzuigen is het daarom aan te raden om voor het behoud hiervan de bekleding eens grondig te laten reinigen. Laat nu uw trap reinigen door ons.

Meubels reinigen aan huis reinigt uw trap voordelig en op professionele wijze. Na een dieptereiniging is de vloer bekleding van uw trap weer schoon en fris en de mooie kleuren zijn weer zichtbaar.

Wacht niet langer. Laat nu uw trap reinigen en geniet van een frisse uitstraling.

Offerte aanvragen

Ik wil

Stuur bijlage