Trap reinigen

Staat u op het punt om uw trap te laten reinigen door Meubels reinigen aan huis, maar u weet niet wat u kunt verwachten. Wij leggen het u uit. Om uw huis een warme gezellige uitstraling te geven wordt bij de inrichting van het interieur vaak gebruikgemaakt van stoffen elementen. U kunt hierbij denken aan een karpet of vloerkleed op een plavuizen of houten vloer in de woonkamer, maar ook vaste vloerbedekking in bijvoorbeeld de slaapkamer komt naast laminaat vaak voor.

Tevens kiezen steeds meer mensen bij binnenkomst van hun huis voor een eyecatcher : een prachtig beklede of gestoffeerde trap naar de bovenverdieping. Dit zorgt meteen voor een efficiënte geluidsdemping.

Voor het reinigen van deze gestoffeerde elementen in het interieur gebruikt men veelal, sommigen dagelijks maar in ieder geval wekelijks, de stofzuiger. Een eventuele vlek wordt vaak te lijf gegaan met een vochtige witte doek met lauwwarm water. Als er geen (water-) kringen achterblijven is dit ook geruime tijd afdoende. Bij gebruik van zeep houdende producten bestaat het risico dat er na het schoonmaken zeepresten achterblijven. Dat is funest, want zeep trekt juist veel sneller vuil aan. Maar na verloop van tijd laat de stoffenbekleding gebruikssporen na, waardoor het zijn mooie frisse uitstraling verliest. Naast het stofzuigen is het daarom aan te raden om voor het behoud hiervan de bekleding eens grondig te laten reinigen.

 

Trap bekleding reinigen met dieptereiniging

Voor het behoud van de trap bekleding is het verstandig om eens in de 2 tot 3 jaar een dieptereiniging uit te voeren in combinatie met een beschermlaag. Als er weinig aan normaal onderhoud is gedaan moet dit eigenlijk nog vaker gebeuren (1 x per jaar)

Trapbekleding reinigen door middel van een dieptereiniging kun je het best overlaten aan een specialist als Meubels reinigen aan huis. Tijdens de reiniging zullen we al het aanwezige vastzittende vuil en zand verwijderen en vlekken behandelen. Door toepassing van de juiste middelen zijn de meeste vlekken na de reiniging verdwenen of in ieder geval een heel stuk minder zichtbaar.

Met onze sproei-extractie reinigingsmethode wordt tijdens het uitvoeren van de dieptereiniging een zo optimaal mogelijk resultaat bereiken. Als wij jouw trap schoonmaken is deze daarna weer schoon en fris. De kleuren zijn weer echt. En niet meer grauw. Het oogt gewoon weer een stuk nieuwer.

trap reinigen

Trapbekleding reinigen

In het voorbeeld hierboven is duidelijk te zien wat een verschil het reinigen van trapbekleding maakt. Links ziet het gereinigde deel en rechts het deel dat nog niet gereinigd is.Meubels reinigen aan huis heeft in de loop van de jaren al heel wat trappen en soorten trapbekleding onder handen gehad.
En het resultaat na reiniging was altijd geweldig.
We hebben dan ook al heel wat klanten het WOW-effect bezorgd.

Meubels reinigen aan huis reinigt uw trap voordelig en op professionele wijze. Na een dieptereiniging is de vloer bekleding van uw trap weer schoon en fris en de mooie kleuren zijn weer zichtbaar.

Wacht niet langer. Laat nu uw trap reinigen en geniet van een frisse uitstraling.